Samkjøring med taxi og privatbil

Veitrafikken står for 17% av de totale utslippene. Samkjøring er løsningen! Del seter i en taxi eller en bil med PenguinUp, en samkjøringsplattform, og spar penger, tid og miljø!

Prosjektbeskrivelse

Stadig flere kjører bil og med økende biler på veien øker også køen, reisetiden og trafikkulykker. Men flere av disse biler har ledige seter som ikke er godt brukt. Ved å utnytte bilens kapasitet bedre, kan vi redusere både kø- og klimagassutslipp.

PenguinUp matcher mennesker som reiser i samme retning på samme tid, for å dele seter i en taxi eller en bil og dermed splitte turkostnader. Som sjåfør sparer du penger på drivstoff og bom, og som passasjer får du en praktisk tur fra dør til dør. Og på samfunnsnivå reduserer vi både køen og klimagassutslippene.

Vår avanserte algoritmen finner den mest effektive matchen for deg, som er innen 10% omvei fra ruten din. Også beregner vi den beste ruten for turen og prisen/prosentandelen hver reisende må betale basert på avstanden de reiser.

Drømmen vår er å bli den Amazon for ledige seter ved å inkludere alt fra kollektivtransport til selvkjørende biler i framtiden. Gi hvert sete verdi og reis behagelig og bærekraftig med PenguinUp.

Tips en venn