PenguinUp (Banjara AS)

Norge har et mål til å kutte ned klimagassutslippene med 40% innen 2040, inkludert veitrafikken som står for 17% av de totale utslippene. Så hvordan er det mulig hvis alle kjører bil? Med samkjøring! Del seter i en taxi eller en bil med PenguinUp, en samkjøringsplattform og spar penger, tid og miljø!

Beskrivelse

PenguinUp matcher mennesker som reiser i samme retning på samme tid, for å dele seter i en bil eller en taxi og dermed dele turkostnader. Som sjåfør i privatbil sparer du penger på drivstoff og bom, og som passasjer får du en praktisk tur fra dør til dør. Og på samfunnsnivå reduserer vi rushtrafikken og klimagassutslippene.

Målet for bedriften er å hjelpe mennesker reise fra A til B med fokus på samkjøring og deling. Med samkjøring kan det være en “vinn-vinn” situasjon for alle! Reisende får billigere turer, taxi-industrien får et nytt kundesegment og samtidig reduserer vi CO2-utslippet ved å la bilen bli hjemme og sitte på med andre. Drømmen vår er å bli den Amazon for ledige seter ved å inkludere alt fra kollektivtransport til selvkjørende biler i framtiden.

Daglig pendling mellom jobb og hjem forårsaker typisk rushtrafikk og er en av de største måtene som ansatte bidrar til miljøforringelse. Samkjøring til jobb med PenguinUp kan føre til bedre arbeidsfelleskap, et bedre miljø og bruke mindre tid på veien! Plattformen er lansert, og vi ser etter bedrifter som vil gjerne samarbeidet med oss ved et pilotprosjekt. I tillegg kan vi også opprette en eksklusiv samkjøringsgruppe for dine ansatte.

Tips en venn