Green Waves

Vi utvikler morgendagens elbåt-teknologi, samt selger egne elbåt-modeller og gjennomfører også elektrifisering og ombygging av eksisterende båter.

Beskrivelse

Green Waves har to egne båtmodeller, GW 601 og GW 630X som er 100% elektriske og stillegående. GW 630X er selskapets første egendesignet båt, og båten er produsert i Norge. Begge båtene har drivlinje og batteripakke som skal kunne gi brukeren en full dag på sjøen uten å bekymre seg om rekkevidde, og lading gjøre enkelt på bryggekanten uten behov for ekstra infrastruktur. I tillegg til å levere egne båtmodeller utfører vi også elektrifisering og ombygging av eksisterende båter. Vi tar ut gammel motor og setter inn ny elektrisk drivlinje som gir båten nytt liv og ny båtglede for eier.

Vår visjon er å skape mer naturnære og miljøvennlige opplevelser på sjøen, dette skal vi oppnå gjennom å jobbe for å beholde en ledende posisjon i elektrifiseringen av båtbransjen i Norge, og vi skal bli størst på eksport av bærekraftig teknologi for båtlivet også utenfor Norge. Vi er også opptatt av å beholde produksjon og sysselsetting på Agder for en mer bærekraftig utvikling.

Vi søker samarbeidspartnere innen

  • Innovasjon & kunnskapsdeling
  • Produkter
  • Teknologi
Tips en venn